Medespeler: Meester Kris

5
(1)

𝗠𝗘𝗗𝗘𝗦𝗣𝗘𝗟𝗘𝗥: 𝕄𝔼𝔼𝕊𝕋𝔼ℝ 𝕂ℝ𝕀𝕊

Tijd om jullie voor te stellen aan de eerste mannelijke Medespeler: Meester Kris 🥳

Kris heeft afgelopen schooljaar zijn zij-instroomtraject afgerond. Hij zal voornamelijk gaan posten over bewegend leren. Dat is ook niet zo gek, want in zijn vrije tijd doet hij veel met basketbal coaching. In zijn klas doet hij dan ook geregeld leer-activiteiten met een klein basketballetje 🏀

Hij stelt zichzelf even voor:

Ik ben Kris Appelman. Twee jaar geleden stapte ik over als zij-instromer naar het basisonderwijs. Beweging is voor mij erg belangrijk. Het stimuleert de hersenen en je gaat er beter door in je vel zitten. Daarom gebruik ik veel bewegend leren en energizers in mijn lessen. Ik hoop anderen te inspireren om dit ook in te zetten. Het maakt de lessen leuker en verhoogt de betrokkenheid van de kinderen.

 Helemaal mee eens, Kris! Ik ben erg benieuwd naar de bewegend leren activiteiten die je met ons zal gaan delen!

Zijn jullie ook benieuwd? Morgen komt zijn eerste post online over bewegend leren tijdens spelling. In deze activiteit gebruikt hij, hoe kan het ook anders: een kleinbasketbal om spellingscategorieën te oefenen.

Fijn om je er als Medespeler bij te hebben, Kris!

Bekijk hieronder alle posts van Kris:

Hoe groot is de kans dat je dit in de praktijk gaat gebruiken?

Klik op een ster om je stem uit te brengen

Gemiddelde 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

Wat fijn dat er een behoorlijke kans is dat je dit idee gaat gebruiken!

Vind je het misschien ook leuk om mij te volgen op mijn socials?! Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste berichten! 😀

Jammer dat je het idee waarschijnlijk niet gaat gebruiken

Hopelijk vind je een ander idee die je wel kunt gebruiken!

Heb je een (verbeter)suggestie voor me om dit idee te verbeteren?

Laat een reactie achter

Winkelwagen
[]