Klokkijk-circuit

0
(0)

Vandaag een aantal spellen uit de bundel van Teaching Things gebruikt voor een circuit klokkijken.

Voor veel kinderen is leren klokkijken een lastig proces. Daarom besteed ik hier vaak extra tijd aan, het liefst op een leuke manier! Op de Insta-pagina van @teaching.things kwam ik deze bundel tegen (voor €6,49). De spellenbundel bestaat uit 20 leerspellen met uitlegkaarten. Een aantal van die spellen vind je ook op mijn website (zoals bijvoorbeeld Kaboem!, Steen, papier, schaar en tafeltjes vangen), maar er zaten ook een hele boel nieuwe spellen tussen, zoals het decimalenspel, rekenraadsels en popcorn-cijferen!

Daarnaast krijg je bij de bundel ook erg fraai vormgegeven materialen gericht op rekendoelen van de bovenbouw, zoals: het metriekstelsel, cijferend rekenen, procenten, breuken, kommagetallen en meer (zie laatste foto)!
Gelukkig zijn de uitlegkaarten universeel beschreven en kunnen ze dus ook worden ingezet voor andere leerdoelen, zoals ik vandaag met klokkijken heb gedaan.

Geïnteresseerd?

Je vindt de bundel hier.

Hoe groot is de kans dat je dit in de praktijk gaat gebruiken?

Klik op een ster om je stem uit te brengen

Gemiddelde 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste!

Wat fijn dat er een behoorlijke kans is dat je dit idee gaat gebruiken!

Vind je het misschien ook leuk om mij te volgen op mijn socials?! Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste berichten! 😀

Jammer dat je het idee waarschijnlijk niet gaat gebruiken

Hopelijk vind je een ander idee die je wel kunt gebruiken!

Heb je een (verbeter)suggestie voor me om dit idee te verbeteren?

Laat een reactie achter

Winkelwagen
[]